
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water30 g
-
fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces100 g
-
unsalted butter cold, diced50 g
-
shallots halved60 g
-
dry white wine120 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water200 g
-
single cream (approx. 18 % fat)125 g
-
plain flour25 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fine sea salt to taste
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
789 kcal /
3309 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
62 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
49 g
Νάτριο
1636 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 λεπτ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom Pâté
1ωρ. 30 λεπτ.
Cucumber and Mint Raita
25 λεπτ.
White Bean and Feta Dip
5 λεπτ.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Baba Ganoush
1ωρ.
Red Pesto
10 λεπτ.
Béarnaise Sauce
15 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
Salsa Verde
10 λεπτ.