
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (προαιρετικό πεδίο)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 350 g
Θερμίδες
1328.8 kcal /
5559.9 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
140.1 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
75.1 g
Νάτριο
1457.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaprika and Lime Brazil Nut Cream
4ωρ. 5 λεπτ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.
Mojo Sauce for Seafood
10 λεπτ.
BBQ Sauce
20 λεπτ.
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Red Pepper and Apple Dip
35 λεπτ.
Artichoke & Butter Bean Dip
10 λεπτ.
Mushroom Pâté
1ωρ. 30 λεπτ.
Beetroot Houmous
15 λεπτ.
Red Onion Gravy
25 λεπτ.
Tartare Sauce
10 λεπτ.
Apple Sauce
15 λεπτ.