
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (προαιρετικό πεδίο)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 350 g
Θερμίδες
1328.8 kcal /
5559.9 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
140.1 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
75.1 g
Νάτριο
1457.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 λεπτ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom Pâté
1ωρ. 30 λεπτ.
Cucumber and Mint Raita
25 λεπτ.
White Bean and Feta Dip
5 λεπτ.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Baba Ganoush
1ωρ.
Red Pesto
10 λεπτ.
Béarnaise Sauce
15 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
Salsa Verde
10 λεπτ.