Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
350 g

Υλικά

  • roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • orange juice, freshly squeezed
    20 g
  • water
    10 g
  • Tabasco® sauce (προαιρετικό πεδίο)
    2 dashes
  • unsalted butter diced
    130 g
  • smoked paprika
    1 tsp
    paprika
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp

Διατροφή ανά 350 g

Θερμίδες 1328.8 kcal / 5559.9 kJ
Πρωτεΐνη 11.2 g
Λιπαρά 140.1 g
Υδατάνθρακες 11.4 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 75.1 g
Νάτριο 1457.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων