Slow Cooked Beef and Artichokes

Slow Cooked Beef and Artichokes

4.0 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions

Υλικά

  • boneless beef chuck roast cubed (2 in.)
    28 oz
  • all-purpose flour
    4 tbsp
  • salt divided, to taste
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper divided, to taste
    ½ tsp
  • yellow onions thinly sliced in half moons
    8 oz
  • garlic cloves sliced
    3
  • extra virgin olive oil divided
    3 tbsp
  • canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved
    14 oz
  • beef stock
    21 oz
  • dried basil
    1 ½ tsp
  • dried parsley
    2 tbsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • Kalamata olives, pitted drained
    6 oz
  • corn starch
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp
  • roasted red peppers, preserved julienned and drained
    8 oz
  • fresh parsley chopped, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 536 kcal / 2243 kJ
Πρωτεΐνη 49 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 12 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 2028 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων