Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮鸡肉卷配红甜椒酱
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
3 人份
Υλικά
淋酱
-
20 克 新鲜细香葱, ,切段,4厘米新鲜龙蒿草 自取叶子20 克
-
油浸朝鲜蓟心 沥干水分80 克
-
里考塔乳酪100 克
-
盐½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
鸡肉卷配红甜椒酱
-
去皮鸡大胸肉 (约每片180克-200克)3 块
-
水 大约 ,确保袋子被水完全覆盖1400 - 1500 克
-
鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)30 克
-
红甜椒 切半,去籽2 个
-
蒜头4 瓣
-
橄榄油40 克
-
盐¼ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
188 mg
Πρωτεΐνη
52 g
Θερμίδες
1756 kJ /
420 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
sous-vide慢煮
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα