
Συσκευές & Αξεσουάρ
生煎包
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
20 個
Υλικά
肉餡
-
豬粗絞肉400 克
-
鹽1 茶匙
-
糖15 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
黑麻油1 茶匙
-
醬油15 克
-
水50 克
包子麵糰
-
水250 克
-
糖15 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
中筋麵粉500 克
-
鹽½ 茶匙
-
油5 克
-
中筋麵粉 ,少許 (灑粉用)
煎包
-
油1 大匙
-
水100 克
-
黑芝麻1 茶匙
-
蔥 ,切蔥花15 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
153.2 kcal /
640.4 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.4 g
Νάτριο
124 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

吃早餐囉!
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

煎煮好料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν