
Συσκευές & Αξεσουάρ
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
115 kcal /
481 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
470 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Holiday Celebration
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHeirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Minestrone
45 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min