
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tunisian Beef Ribs
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve6 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
beef short ribs, flanken cut Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)28 oz
-
red wine3 oz
-
beef stock12 oz
-
crushed tomatoes10 oz
-
all-purpose flour3 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
star anise1
-
mini red bell peppers destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve3 - 4
-
precooked couscous to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
638 kcal /
2669 kJ
Πρωτεΐνη
41 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
998 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cooking
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGround Beef Taco Filling
25min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Mediterranean Lamb Burger
45min
Cochinita Pibil
4h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Turkey Chili
45min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min