
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and white wine cream sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 600 g
Θερμίδες
945.5 kcal /
3971.3 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
87.6 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
56.8 g
Νάτριο
1659 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thickening with TM6
19 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Dairy free béchamel
10 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Baked pâté
3 Std.
Smashed pea and bean dip
30 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Roasted fennel dip
35 Min
Chunky guacamole
10 Min
Yoghurt cheese
Keine Bewertungen
Teriyaki deli chicken
40 Min