Mushroom and white wine cream sauce

Mushroom and white wine cream sauce

4.5 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 g

Υλικά

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    230 g
  • fresh portobello mushrooms cut into pieces
    100 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    50 g
  • eschalots cut into halves
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Διατροφή ανά 600 g

Θερμίδες 945.5 kcal / 3971.3 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 87.6 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 56.8 g
Νάτριο 1659 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων