Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
fresh tarragon leaves and stalks, separated4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Νάτριο
2294 mg
Πρωτεΐνη
17.7 g
Θερμίδες
6924.8 kJ /
1648.8 kcal
Λιπαρά
170.6 g
Φυτικές ίνες
14.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
104.5 g
Υδατάνθρακες
8.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTartare sauce
10 λεπτ.
Fermented beetroot dip
25ωρ.
Black garlic and onion jam
55 λεπτ.
Red onion relish
50 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Habanero Butter
Καμία βαθμολογία
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.