Salsa ai funghi e vino bianco

Salsa ai funghi e vino bianco

4.7 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 g

Υλικά

  • 12 g di funghi porcini secchi
  • 30 g di acqua
  • 100 g di funghi portobello freschi a pezzi
  • 50 g di burro freddo, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 120 g di vino bianco secco
  • 200 g di brodo di pollo
  • 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
  • 25 g di farina tipo 00
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 600 g

Θερμίδες 789 kcal / 3309 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 62 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 49 g
Νάτριο 1636 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων