Salsa peverada

Salsa peverada

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
130 g

Υλικά

  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
  • 30 g di salame (προαιρετικό πεδίο) veneto tipo Soppressa, a cubetti
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere
  • ½ limone il succo, spremuto fresco

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 130 g

Θερμίδες 520 kcal / 2176 kJ
Πρωτεΐνη 34.2 g
Λιπαρά 40.8 g
Υδατάνθρακες 4.4 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων