Salsa peverada

Salsa peverada

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
130 g

Υλικά

  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    2 rametti
  • di cipolla a metà
    30 g
  • spicchio di aglio a metà, senz'anima
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di fegatini di pollo o di coniglio
    100 g
  • di salame (προαιρετικό πεδίο) veneto tipo Soppressa, a cubetti
    30 g
  • di capperi sotto sale dissalati
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero in polvere
    1 pizzico
  • limone il succo, spremuto fresco
    ½

Διατροφή ανά 130 g

Θερμίδες 520 kcal / 2176 kJ
Πρωτεΐνη 34.2 g
Λιπαρά 40.8 g
Υδατάνθρακες 4.4 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων