葱爆羊肉(高温版)

葱爆羊肉(高温版)

4.2 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 羊肉 切0.3厘米片
    300 克
  • 大葱 切斜段,约3-4厘米长
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 麻油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 478.3 mg
Πρωτεΐνη 20 g
Θερμίδες 1167.3 kJ / 279 kcal
Λιπαρά 19.3 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Υδατάνθρακες 6.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων