Συσκευές & Αξεσουάρ
葱爆羊肉(高温版)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
油10 克
-
羊肉 切0.3厘米片300 克
-
大葱 切斜段,约3-4厘米长150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
老抽5 克
-
麻油5 克
-
盐1 小撮
-
糖1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
478.3 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
1167.3 kJ /
279 kcal
Λιπαρά
19.3 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
和小美一起做家宴
11 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
高温专辑
37 Συνταγές
Κίνα
Κίνα