 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雞肉高湯醬
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          去骨去皮雞腿肉 去筋,切塊(約3公分)300 克
- 
          綜合淡色蔬菜 (如:西洋芹、洋蔥、蒜頭、青蒜),切塊200 克
- 
          新鮮綜合香草 (如:迷迭香、百里香、巴西利),只取葉子4 枝
- 
          粗鹽150 克
- 
          白酒100 克
- 
          乾月桂葉1 片
- 
          丁香1 粒
- 
          ½ 茶匙 胡荽粉, (香菜籽粉)胡荽籽 (香菜籽)5 粒
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        14.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        678.5 kJ  / 
                        162.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    