 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
肉類高湯醬
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          去骨肉塊,去筋膜 (每塊大小約3公分)300 克
- 
          綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、洋蔥),切塊300 克
- 
          蒜頭1 粒
- 
          新鮮綜合香草 ( 如: 鼠尾草、迷迭香),只取葉子4 支
- 
          粗鹽150 克
- 
          30 克 水紅酒30 克
- 
          乾月桂葉1 片
- 
          丁香1 粒
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        14746.1 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        18.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        581 kJ  / 
                        138.9 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    