Slow Cooked Oxtail

Slow Cooked Oxtail

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • porcini mushrooms, dried
    ½ oz
  • fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish
    ½ oz
  • garlic cloves
    4
  • yellow onions quartered
    12 oz
  • carrots cut on the bias (1 in.), divided
    13 oz
  • parsnips in pieces (1 in.)
    3 oz
  • celery in pieces (1 in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • oxtail
    20 - 23 oz
  • beef stock
    14 oz
  • red wine
    4 oz
  • pearl onions frozen
    4 oz
  • cooked polenta to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 391 kcal / 1636 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 538 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων