
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow Cooked Oxtail
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
391 kcal /
1636 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
538 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cooking
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 λεπτ.
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 λεπτ.
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2ωρ.
Quick Thai Chicken Curry
40 λεπτ.
Pork and Green Beans Sauté
45 λεπτ.
Beef Barbacoa
2ωρ.
Teddy Bear Burgers
2ωρ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.