
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Raspberry jelly
-
gelatine leaves3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
frozen raspberries200 g
-
rosé wine200 g
-
caster sugar100 g
-
fresh raspberries16
Lemon cream
-
gelatine leaves2
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
caster sugar125 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
lemons zested and juiced2
Blueberry sorbet
-
raw sugar60 g
-
frozen blueberries300 g
-
lemon juice2 tsp
-
glucose syrup20 g
Shortbread biscuits
-
unsalted butter softened, cut into pieces115 g
-
icing sugar60 g
-
plain flour155 g
-
cornflour60 g
Meringue
-
egg whites2
-
caster sugar90 g
-
cream of tartar1 pinch
-
fresh raspberries to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
836.1 kcal /
3511.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
40.3 g
Υδατάνθρακες
112.5 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
53.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mark Southon
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPears in orange syrup
45 λεπτ.
Better-for-you custard
15 λεπτ.
Chocolate ripple cheesecake towers
40 λεπτ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Runny custard
15 λεπτ.
Cheesecakes in jars
4ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.