
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Raspberry jelly
-
gelatine leaves3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
frozen raspberries200 g
-
rosé wine200 g
-
caster sugar100 g
-
fresh raspberries16
Lemon cream
-
gelatine leaves2
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
caster sugar125 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
lemons zested and juiced2
Blueberry sorbet
-
raw sugar60 g
-
frozen blueberries300 g
-
lemon juice2 tsp
-
glucose syrup20 g
Shortbread biscuits
-
unsalted butter softened, cut into pieces115 g
-
icing sugar60 g
-
plain flour155 g
-
cornflour60 g
Meringue
-
egg whites2
-
caster sugar90 g
-
cream of tartar1 pinch
-
fresh raspberries to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
836.1 kcal /
3511.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
40.3 g
Υδατάνθρακες
112.5 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
53.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mark Southon
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1 godz. 45 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Honey ice cream
17 godz. 45 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Raw lamington slice
1 godz.
Chocolate crackle surprise
2 godz. 30 min
Banana Nice cream
5 min
Tri-coloured snow cones
1 godz.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 godz. 10 min