Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Raspberry jelly
-
gelatine leaves3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
frozen raspberries200 g
-
rosé wine200 g
-
caster sugar100 g
-
fresh raspberries16
Lemon cream
-
gelatine leaves2
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
caster sugar125 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
lemons zested and juiced2
Blueberry sorbet
-
raw sugar60 g
-
frozen blueberries300 g
-
lemon juice2 tsp
-
glucose syrup20 g
Shortbread biscuits
-
unsalted butter softened, cut into pieces115 g
-
icing sugar60 g
-
plain flour155 g
-
cornflour60 g
Meringue
-
egg whites2
-
caster sugar90 g
-
cream of tartar1 pinch
-
fresh raspberries to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
53.9 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
3511.6 kJ /
836.1 kcal
Λιπαρά
40.3 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
112.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Mark Southon
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Speculaas
1ωρ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Marzipan
10 λεπτ.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate cream pie
4ωρ. 15 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3ωρ. 10 λεπτ.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24ωρ. 40 λεπτ.
Hazelnut Bavarian
6ωρ. 25 λεπτ.