Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet

Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet

4.9 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Raspberry jelly
  • gelatine leaves
    3
  • ice cold water for soaking (approx. 350 g)
  • frozen raspberries
    200 g
  • rosé wine
    200 g
  • caster sugar
    100 g
  • fresh raspberries
    16
Lemon cream
  • gelatine leaves
    2
  • ice cold water for soaking (approx. 350 g)
  • caster sugar
    125 g
  • pouring (whipping) cream
    400 g
  • lemons zested and juiced
    2
Blueberry sorbet
  • raw sugar
    60 g
  • frozen blueberries
    300 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • glucose syrup
    20 g
Shortbread biscuits
  • unsalted butter softened, cut into pieces
    115 g
  • icing sugar
    60 g
  • plain flour
    155 g
  • cornflour
    60 g
Meringue
  • egg whites
    2
  • caster sugar
    90 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • fresh raspberries to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 836.1 kcal / 3511.6 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 40.3 g
Υδατάνθρακες 112.5 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 26 g
Νάτριο 53.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων