Pandolce variegato alla confettura

Pandolce variegato alla confettura

4.7 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
10 fette

Υλικά

Pandolce
  • di panna (min. 30% di grassi)
    120 g
  • di zucchero
    40 g
  • di lievito di birra fresco
    3 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di farina tipo 0
    100 g
  • di burro a pezzi
    40 g
  • uovo medio
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    1250 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di confettura gusto a piacere (vedere consigli)
    220 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 351.2 kcal / 1469.4 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 14.1 g
Υδατάνθρακες 48.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 23.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων