Crostata con crema pasticcera alla ricotta

Crostata con crema pasticcera alla ricotta

4.7 368 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • di zucchero
    80 - 100 g
  • di burro a pezzi
    140 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di vaniglia in polvere
    1 cucchiaino
  • di lievito in polvere per dolci
    5 g
Crema pasticcera alla ricotta
  • di latte intero
    300 g
  • tuorli
    3
  • di zucchero
    80 g
  • di amido di mais (maizena)
    30 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza grattugiata finemente
    1
  • di ricotta ben scolata
    400 g
Terminare la preparazione
  • di gocce di cioccolato fondente
    80 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 95.3 kcal / 398.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.5 g
Λιπαρά 18.7 g
Υδατάνθρακες 47.6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 65.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων