
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pear sorbet
-
pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)4
-
vanilla pod seeds scraped and reserved½
-
lemon juice4 tsp
-
water for sous vide
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)30 g
-
caster sugar120 g
Butterscotch panna cotta
-
gelatine sheets3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
brown sugar70 g
-
golden syrup90 g
-
pouring (whipping) cream325 g
-
milk150 g
Caramel sauce
-
brown sugar100 g
-
thickened cream100 g
-
lemon juice a few drops
-
hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
-
fresh raspberries to serve
-
fresh mint leaves only, to decorate (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
604.6 kcal /
2539.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
26.6 g
Υδατάνθρακες
87.7 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.1 g
Νάτριο
144.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Mark Southon
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.