
Συσκευές & Αξεσουάρ
炒綜合蔬菜(高湯用)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
油20 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)170 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)130 - 150 克
-
西洋芹 ,切塊(約1公分)70 - 90 克
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
290 kcal /
1213 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
171 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

基礎高溫料理
19 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν