
Συσκευές & Αξεσουάρ
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Risotto
-
Parmesan in Stücken (2 cm)120 g
-
Schalotten halbiert50 g
-
Olivenöl30 g
-
Risottoreis320 g
-
Weisswein100 g
-
Wasser800 g
-
Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)1
Cicorino rosso und Fleisch
-
Olivenöl2 EL
-
Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)1
-
Zucker2 Prisen
-
Salz2 Prisen
-
Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)3
Fertigstellung
-
Butter30 g
-
Trüffel (προαιρετικό πεδίο) nach Belieben, gehobelt
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
35.9 g
Θερμίδες
2191.5 kJ /
523.5 kcal
Λιπαρά
21.3 g
Υδατάνθρακες
42.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Der schlechteste Koch
4 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPoulet mit Kräuter-Zitronensauce und Reis
45 min
Panang-Curry
45 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Trutenburger Berliner Art
1 godz. 25 min
Dinkel-Pouletsalat
45 min
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Schnelles Bohnen-Chorizo Chilli
20 min
Beef Wraps Big Mac Style
25 min