
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pane bigio in casseruola
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
1 pezzo
Υλικά
Impasto
-
370 g di acqua
-
½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g), sbriciolato
-
50 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
-
500 g di farina bigia
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
2 cucchiaini di zucchero
Lavorazione
-
40 g di farina bigia
Cottura in forno
-
1 cucchiaio di farina bigia
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
276 kcal /
1165 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi mix - Primavera 2020
11 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνpanini al latte
2ωρ. 5 λεπτ.
Babka salata al salmone affumicato
Καμία βαθμολογία
Pane croccante senza glutine
Καμία βαθμολογία
Bagel originale
Καμία βαθμολογία
Panini pita
1ωρ. 35 λεπτ.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Καμία βαθμολογία
Panini al pesto a vapore
Καμία βαθμολογία
Pane bigio in cassetta
Καμία βαθμολογία
Pane dolce con pere e noci
Καμία βαθμολογία
Grissini
Καμία βαθμολογία
Pan Brioche
5ωρ.
Pane al latte
2ωρ. 20 λεπτ.