Συσκευές & Αξεσουάρ
Fimmkornabrauð
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
20 sneiðar
Υλικά
-
vatn500 g
-
20 g ferskt gerþurrger (8 g)2 tsk
-
extra virgin ólífuolía
-
brauðhveiti500 g
-
salt1 tsk
-
haframjöl50 g
-
blönduð fræ (sesamfræ, hörfræ, sólblómafræ, graskersfræ, birkifræ)150 g
-
hunang30 g
-
extra virgin ólífuolía30 g
-
blönduð fræ (sesamfræ, hörfræ, sólblómafræ, graskersfræ, birkifræ) (sjá ráð)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 sneið
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1289 kJ /
308 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Grunnuppskriftir
133 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrauðbollur
2 Std.
Focaccia með tómötum
Keine Bewertungen
Glútenfrítt brauð
2 Std. 30 Min
Fléttubrauð
Keine Bewertungen
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1 Std. 10 Min
Ketóvænar brauðbollur
1 Std. 15 Min
Brioche
5 Std.
Morgunverðahorn
3 Std. 5 Min
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2 Std. 45 Min
Hamborgarabrauð
2 Std. 20 Min
Tómata- og ostabrauð
3 Std. 5 Min
Beyglur
1 Std. 20 Min