
Συσκευές & Αξεσουάρ
春笋豌豆香椿烩饭
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
短粳米 ,提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克200 克
-
糙米 ,提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克50 克
-
青豌豆,新鲜或冷冻80 克
-
笋 ,选择春笋,切丁60 克
-
香椿30 克
-
鸡高汤 ,无盐的340 克
-
盐3 - 5 克
-
油5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
586.7 kcal /
2454.7 kJ
Πρωτεΐνη
25.4 g
Λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
83.3 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
671.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

爱吃烩饭
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα