Callos a la asturiana (Cocción lenta)

Callos a la asturiana (Cocción lenta)

4.2 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 2 - 3 dientes de ajo en láminas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebolla en octavos
  • 1 cucharada de pimentón
  • 150 g de vino blanco
  • 100 de jamón curado en dados
  • 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
  • 100 g de tomate frito estilo casero
  • 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras (προαιρετικό πεδίο)
  • 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
  • ½ manita de cerdo en dos trozos
  • 2 pastillas de caldo de carne
  • 300 g de agua

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 479 kcal / 2005 kJ
Πρωτεΐνη 33.1 g
Λιπαρά 34.5 g
Υδατάνθρακες 8.6 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.7 g
Νάτριο 1855.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων