
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brezel
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 Stück
Υλικά
Teig
-
Milch300 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
Tauchen und Backen
-
Wasser2 l
-
Natron4 EL
-
Salz½ EL
-
Meersalz, grobkörnig1 TL
-
Kaffeerahm3 - 4 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
404 kcal /
1698 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi mix - Herbst 2020
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPita Brote
Keine Bewertungen
Original Bagel
Keine Bewertungen
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2 Std. 30 Min
Dinkel Bürli
26 Std. 30 Min
Grissini
2 Std.
Toastbrot
3 Std.
Früchte-Nussbrötli
3 Std. 5 Min
Süsse Dampfbrötchen mit Sojadrink
1 Std. 30 Min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Bürli mit Roggen
12 Std.