
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brezel
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 Stück
Υλικά
Teig
-
Milch300 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
Tauchen und Backen
-
Wasser2 l
-
Natron4 EL
-
Salz½ EL
-
Meersalz, grobkörnig1 TL
-
Kaffeerahm3 - 4 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
12.5 g
Θερμίδες
1698 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi mix - Herbst 2020
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSt. Galler Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Vollkorn-Fladenbrot
2ωρ. 30 λεπτ.
Vollkorn-Burgerbrötchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Ciabatta Brot
1ωρ. 45 λεπτ.
Dinkel-Haselnussbrot
2ωρ. 50 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Varoma-Brötli
2ωρ. 15 λεπτ.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1ωρ. 30 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
4ωρ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.