
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crown Roast of Lamb
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1789 mg
Πρωτεΐνη
50 g
Θερμίδες
3268 kJ /
781 kcal
Λιπαρά
45 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Spring Into Easter
16 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Summer Bolognese Bowl
45 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 Min
Fajitas
35 Min
Cochinita Pibil
4 Std.
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Classic Diner Burger
25 Min
Turkey Chili
45 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min