
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baguette de espelta TM6
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 35 λεπτ.
1 receta completa
Υλικά
-
600 g de agua y la necesaria para hornear
-
120 g de masa madre (ver tip)
-
1 cdita de azúcar
-
de aceite de oliva para engrasar
-
300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
-
200 g de harina de espelta
-
1 ½ cdita de sal
-
20 g de jugo de limón recién exprimido
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 receta completa
Νάτριο
2345 mg
Πρωτεΐνη
59 g
Θερμίδες
7495 kJ /
1790 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
18.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
359 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

EN CASA CON THERMOMIX
15 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNaan (pan hindú)
2ωρ.
Bollos preñaos
2ωρ. 30 λεπτ.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8ωρ.
Pan de molde sin gluten
14ωρ.
Pan integral
3ωρ.
Regañás con ajonjolí
45 λεπτ.
Pan alemán sin gluten
3ωρ.
Cocoles de anís
1ωρ. 50 λεπτ.
Barritas de semillas de girasol
1ωρ. 15 λεπτ.
Panecillos integrales
3ωρ. 40 λεπτ.
Bagels
2ωρ.
Pan multicereales
24ωρ.