 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
波士顿龙虾泡饭
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          波士顿龙虾 约1000克2 只
- 
          油25 克
- 
          姜10 克
- 
          蒜头1 瓣
- 
          洋葱30 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          料酒15 克
- 
          沸水1200 克
- 
          白米饭 熟的,常温500 克
- 
          盐2 茶匙
- 
          芹菜 只取茎,切末,依个人喜好调整适量
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        2878.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        49.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2401.5 kJ  / 
                        574.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        58.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美味随芯享
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        超人气美食
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    