Filete de res con dos salsas

Filete de res con dos salsas

4.6 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

Salsa Negra
  • 80 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 250 g de huitlacoche fresco
    250 g de huitlacoche, en lata
  • 2 hojas de epazote
  • 50 - 75 g de agua
Salsa Blanca
  • 1 chile serrano sin tallo y retire las semillas si lo desea
  • 4 cdas de cebollín picado
  • 300 g de requesón
  • 200 g de crema ácida
  • ¾ - 1 cdita de sal o al gusto y un poco más para sazonar
  • ¼ cdita de pimienta blanca molida o al gusto y un poco más para sazonar
Para servir
  • 6 filetes de res (en medallones)
  • 6 nopales asados

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 417 kcal / 1750 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 678 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων