
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 słoiki
Υλικά
-
1 cytryna ekologiczna
-
10 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry (patrz wariant)
-
150 g wody
-
450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
-
225 g cukru
-
4 goździki
-
1 łyżeczka pektyny jabłkowej (προαιρετικό πεδίο)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Θερμίδες
495.9 kcal /
2074.7 kJ
Πρωτεΐνη
2.5 g
Λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
126.4 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
15.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RABARBAR
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDżem z jabłek i kiwi
40 Min
Dżem z jabłek i winogron
45 Min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 Std. 30 Min
Marmolada z całych jabłek
3 Std.
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 Min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 Min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 Min
Krem z nerkowców
50 Min
Truskawkowy sos winegret
5 Min
Pasta pistacjowa (100%)
20 Min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 Min
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min