Risotto mit Zucchini und Speck

Risotto mit Zucchini und Speck

4.6 251 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Zucchini in Stücken
    300 g
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter
    40 g
  • Schinkenspeckwürfel
    250 g
  • Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), Garzeit 18 Minuten
    320 g
  • Wasser
    820 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Basilikumblätter, frisch gehackt
    3 - 4
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Mascarpone
    50 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 1292 mg
Πρωτεΐνη 10 g
Θερμίδες 2284 kJ / 546 kcal
Λιπαρά 36 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 44 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων