
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Bread with Olives
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
water divided, plus 1 tsp to whisk15 oz
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)5 oz
-
sugar½ oz
-
bread flour plus extra to dust12 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
124.7 kcal /
521.9 kJ
Πρωτεΐνη
2.8 g
Λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
19.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
200.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Artisan Breads
14 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Thermomix® Sensor Bread
28 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChallah
3 godz. 10 min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Sourdough Pretzel Bread
7 godz. 20 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Maple Caramel Rolls
3 godz. 40 min
Maple Buttermilk Biscuits
25 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Pita Bread
2 godz.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min
Cornbread
40 min