Brisket di manzo sottovuoto

Brisket di manzo sottovuoto

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 - 800 g di punta di petto di manzo in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 79 mg
Πρωτεΐνη 30 g
Θερμίδες 1916 kJ / 458 kcal
Λιπαρά 38 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων