Entremets à la mousse de cassis

Entremets à la mousse de cassis

4.7 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
8 portions

Υλικά

Le pain de Gênes
  • beurre demi-sel pour les cercles
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de poudre d'amande
    100 g
  • œufs
    3
  • de fécule de maïs
    40 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de liqueur d'amande (προαιρετικό πεδίο) type amaretto
    10 g
La mousse au cassis
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de cassis frais
    500 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    230 g
  • de mascarpone très froid
    70 g
  • de fruits rouges frais variés
    250 g
  • fleurs comestibles (προαιρετικό πεδίο)
    quelques

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 539.9 kcal / 2257.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.4 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 43.6 g
Φυτικές ίνες 7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.3 g
Νάτριο 137.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων