Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots cut in halves50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
butter, unsalted cut in pieces200 g
-
egg yolks4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
7666 kJ /
1833 kcal
Λιπαρά
192 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Broccoli Sauce
35 λεπτ.
Peanut Butter
5 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Fermented beetroot dip
25ωρ.
Bread Sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Kimchi Sauce
20 λεπτ.
Bacon and Cranberry Jam
40 λεπτ.
Pistachio Butter
5 λεπτ.
Black garlic and onion jam
55 λεπτ.
Aji Verde Sauce
10 λεπτ.
Cilantro Lime Sauce
10 λεπτ.
Tartare Sauce
10 λεπτ.