
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots cut in halves50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
butter, unsalted cut in pieces200 g
-
egg yolks4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1833 kcal /
7666 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
192 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 λεπτ.
Béchamel sauce
15 λεπτ.
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 λεπτ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 λεπτ.
Mushroom Pâté
1ωρ. 30 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Cucumber and Mint Raita
25 λεπτ.
White Bean and Feta Dip
5 λεπτ.
Hummus with Peas and Beans
25 λεπτ.