
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots cut in halves50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
butter, unsalted cut in pieces200 g
-
egg yolks4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1833 kcal /
7666 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
192 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Chunky basil pesto dip
10 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Traditional hommus
25ωρ. 5 λεπτ.
Tomato ketchup
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.