
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots cut in halves50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
butter, unsalted cut in pieces200 g
-
egg yolks4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
7666 kJ /
1833 kcal
Λιπαρά
192 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBéchamel Sauce
15 Min
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Mayonnaise
5 Min
Ginger Garlic Paste
10 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Currywurst Sauce
30 Min
Guacamole (TM5 Metric)
5 Min