
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide miso aubergine
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
sake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
156 kcal /
654 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
670 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFalafel met rode bieten hummus
20 λεπτ.
Roergebakken Groenten
Καμία βαθμολογία
Rode kool met appel
1ωρ. 10 λεπτ.
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Καμία βαθμολογία
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 λεπτ.
Geroosterde aubergines
Καμία βαθμολογία
Mediterrane paprika's
Καμία βαθμολογία
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 λεπτ.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 λεπτ.
Tostadas met kip
40 λεπτ.