Risotto con frutos del mar

Risotto con frutos del mar

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 300 g de mejillones frescos limpios
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 40 g de aceite de oliva
  • 200 g de aros de calamar crudos
  • 100 g de pimiento rojo en cubos (2 cm)
  • 50 g de chorizo de pamplona, en cubos (2 cm)
  • 400 g de jitomate triturado
  • 150 g de vino blanco
  • 2 cditas de sal o al gusto
  • azafrán unas hebras
  • 100 g de agua
  • ½ cdita de caldo de camarón en polvo
    ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
  • 350 g de arroz arborio
  • 75 g de camarones medianos crudos pelados, sin cabeza y desvenados
  • 2 limones en cuartos

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 539 kcal / 2262 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 56 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 1777 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων