
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
27.3 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
105.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw lamington slice
1ωρ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Steamed mocha scrolls XXL
50 λεπτ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Bread and butter pudding
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed chocolate flan cake
2ωρ. 40 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.