
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
506.8 kcal /
2128.5 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
105.3 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
27.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPears in orange syrup
45 λεπτ.
Better-for-you custard
15 λεπτ.
Chocolate ripple cheesecake towers
40 λεπτ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Runny custard
15 λεπτ.
Cheesecakes in jars
4ωρ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.