Σιγομαγειρεμένα αχλάδια σε κόκκινο κρασί

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 μερίδες

Υλικά

  • κόκκινο κρασί
    750 γρ.
  • κρασί Port
    100 γρ.
    νερό
  • νερό
    250 γρ.
  • ζάχαρη
    350 γρ.
  • ξυλάκια κανέλας
    2
  • αστεροειδείς γλυκάνισους
    2
  • ξύσμα πορτοκαλιού (1 x 3-4 εκ.)
    2 κομμάτια
  • αχλάδια (περίπου 180 γρ. το καθένα), ξεφλουδισμένα
    4

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 631 kcal / 2645 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 116 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 12 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων