Συσκευές & Αξεσουάρ
Σιγομαγειρεμένα αχλάδια σε κόκκινο κρασί
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 μερίδες
Υλικά
-
κόκκινο κρασί750 γρ.
-
κρασί Port100 γρ.
-
νερό250 γρ.
-
ζάχαρη350 γρ.
-
ξυλάκια κανέλας2
-
αστεροειδείς γλυκάνισους2
-
ξύσμα πορτοκαλιού (1 x 3-4 εκ.)2 κομμάτια
-
αχλάδια (περίπου 180 γρ. το καθένα), ξεφλουδισμένα4
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
631 kcal /
2645 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
116 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
12 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chefs
20 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα

Slow Cooking
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠαγωτό σοκολάτα με τυρί cottage
3ωρ.
Άλαδος χαλβάς
1ωρ. 20 λεπτ.
Μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας στο τηγάνι
40 λεπτ.
Κρέμα κάσταρντ (TM6 - 6-8 μερίδες)
15 λεπτ.
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
Καμία βαθμολογία
Σάντουιτς με ομελέτα ατμού, κατσικίσιο τυρί και τσάτνεϊ από καραμελωμένα κρεμμύδια
Καμία βαθμολογία
Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό
Καμία βαθμολογία
Κρεμέ (cremeux) ελαιόλαδου
30 λεπτ.
Αχλάδια με σάλτσα σοκολάτας
Καμία βαθμολογία
Σοκολατένια κρέμα φούρνου με ρικότα, μύρτιλα και σαντιγί
Καμία βαθμολογία
Νιόκι με κουάρκ και σιμιγδάλι και σάλτσα φρέσκων φρούτων
Καμία βαθμολογία
Κορμός σοκολάτας
3ωρ. 15 λεπτ.