Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)

Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ.
8 parts

Υλικά

2 ou 3 jours avant
  • de baies de genièvre
    1 c. à café
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
    1 c. à café
    2 c. à café de sucre vanillé, (1 sachet)
  • de cardamome en poudre
    1 ½ c. à café
  • de pruneaux dénoyautés
    600 g
  • d'eau
    200 g
  • de vin rouge
    120 g
  • de beurre coupé en morceaux
    220 g
  • de sucre de canne
    130 g
  • œufs
    2
  • de lait entier
    120 g
  • de farine de blé
    550 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
Le jour même
  • de lait
    50 g
  • de sucre de canne
    200 g
  • d'extrait naturel d'amande amère
    1 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 860.3 kcal / 3614.5 kJ
Πρωτεΐνη 13.3 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 135.6 g
Φυτικές ίνες 8.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.3 g
Νάτριο 287.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων