sous-vide慢煮龙虾带子烩饭

sous-vide慢煮龙虾带子烩饭

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

sous-vide带子
  • 带子
    5 颗
  • 特级初榨橄榄油
    1 汤匙
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜百里香
    1 支
  • 柠檬皮
    1 片
  • 1800 克
龙虾烩饭
  • 2600 克
  • 波士顿龙虾 ,500克左右,将钳子和身体分离,切块
    1 只
  • 新鲜的虾 ,带壳海虾
    200 克
  • 冰水
    适量
  • 蒜头
    3 瓣
  • 番茄膏
    30 克
  • 白兰地
    30 克
  • 洋葱 ,切块
    25 克
  • 黄油
    20 克
  • 意大利烩饭专用米
    250 克
  • 白葡萄酒
    50 克
  • 新鲜意大利芹 ,切碎
    5 - 6 支
  • 小番茄 ,一切二
    6 - 7 颗
  • 意式番茄酱
    90 克
  • 3 克
  • 橄榄油
    25 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 1031 kcal / 4309.5 kJ
Πρωτεΐνη 54.9 g
Λιπαρά 33.6 g
Υδατάνθρακες 115.1 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.7 g
Νάτριο 1555.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων