Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)

Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • de gruyère coupé en cubes
    85 g
  • de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
    115 g
  • de basilic frais
    8 feuilles
  • d'eau
    595 g
  • blancs d'œufs de gros calibre
    5
  • de sel au goût
  • de poivre noir moulu au goût
  • glaçage au vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
  • basilic frais en guise de décoration
    8 feuilles

Διατροφή ανά 2 portions

Θερμίδες 462 kcal / 1933 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 986 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων