
Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮羊排配薄荷柠檬汁
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
薄荷酱
-
薄荷叶 ,只取叶子15 克
-
新鲜香菜 ,切段15 克
-
柠檬 ,只取黄色的皮和柠檬汁1 颗
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
特级初榨橄榄油60 克
羊肉
-
羊排 ,约800-900克8 根
-
新鲜迷迭香2 支
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粒10 粒
-
特级初榨橄榄油2 汤匙
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1300 克
-
柠檬汁30 克
-
橄榄油 ,烹制用少许
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
434 kcal /
1816 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
626 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα