
Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮牛肉卷
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 人份
Υλικά
-
硬餐包15 克
-
帕玛森奶酪 ,切块40 克
-
原味开心果果仁20 克
-
洋葱 ,切块40 克
-
胡萝卜 ,切块50 克
-
摩泰台拉香肠 ,切块50 克
-
牛肉肉糜300 克
-
蛋1 颗
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1600 克
-
柠檬汁30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
378.7 kcal /
15855.4 kJ
Πρωτεΐνη
25.6 g
Λιπαρά
27.3 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.5 g
Νάτριο
983.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα