牛肝菌奶酪菲力牛柳卷佐红酒汁

牛肝菌奶酪菲力牛柳卷佐红酒汁

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 人份

Υλικά

牛肝菌奶酪内馅
  • 干燥牛肝菌菇
    25 克
  • 沸水
    250 克
  • 帕玛森奶酪 ,切小块(约2厘米)
    80 克
  • 面包 ,撕碎
    80 克
  • 新鲜欧芹 ,只取叶子
    3 枝
  • 新鲜迷迭香 ,只取叶子
    1 枝
  • 蘑菇 ,切块
    100 克
  • 红葱头 ,切块
    70 克
  • 无盐黄油 ,切小块
    20 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 海盐
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
牛里脊卷
  • 牛里脊
    1100 - 1200 克
  • 橄榄油 ,涂抹用
    少许
  • 海盐 , 调味用
    少许
  • 黑胡椒粉 , 调味用
    少许
  • 橄榄油
    2 汤匙
  • 无盐黄油
    1 汤匙
红酒汁
  • 波特酒 ,选择波特红酒
    230 克
  • 无盐黄油 ,切小块
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 505 kcal / 2118 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 20 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 653 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων