
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 28ωρ.
12 portions
Υλικά
Caramel powder
-
oil to grease
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose20 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
vinegar10 g
Caramel crème brûlée centre
-
cold water to soak
-
gold strength gelatine leaf (approx. 2 g)1
-
egg yolks3
-
thickened cream250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Hazelnut dacquoise base
-
icing sugar plus extra to dust40 g
-
hazelnuts, skin on20 g
-
hazelnuts, without skin40 g
-
egg whites4
-
caster sugar25 g
-
cream of tartar1 pinch
Duo chocolate mousse
-
egg yolks4
-
white sugar70 g
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces140 g
-
milk chocolate broken into pieces140 g
Assembly
-
oil to grease
Glaze
-
gold strength gelatine leaves (16 g)8
-
cold water to soak
-
white sugar170 g
-
thickened cream160 g
-
glucose160 g
-
white chocolate50 g
Chocolate decoration
-
white chocolate broken into pieces100 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
802.1 kcal /
3356.1 kJ
Πρωτεΐνη
8.4 g
Λιπαρά
49.7 g
Υδατάνθρακες
83.9 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.4 g
Νάτριο
81.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Rhubarb crumble
45 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 λεπτ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.