Πατάτες φούρνου με δεντρολίβανο και σκόρδο

Πατάτες φούρνου με δεντρολίβανο και σκόρδο

4.9 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • νερό
    500 γρ.
  • πατάτες (βλ. συμβουλή), ξεφλουδισμένες, κομμένες στα 4 (περίπου 5 εκ.)
    1000 γρ.
  • λάδι
    4 κ.σ.
  • θαλασσινό αλάτι, χοντρό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • σκελίδες σκόρδο τις οποίες έχετε πιέσει για να σπάσουν ελαφρώς
    5 - 6
  • δεντρολίβανο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
    4 κλωνάρια

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Νάτριο 67 mg
Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 919 kJ / 219 kcal
Λιπαρά 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 30 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων