
Συσκευές & Αξεσουάρ
Laks- og avokadoterrine
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
8 porsjoner
Υλικά
-
røkelaks i skiver400 g
-
gelatinpulver (1 x 12 g pakke)2 ½ ts
-
vann, kokende120 g
-
kremost500 g
-
gressløk, fersk finhakket2 ss
-
havsalt3 klyper
-
malt svart pepper5 klyper
-
avokadoer delt i biter (ca. 240 g)2
-
sitronsaft, ferskpresset10 g
-
havsalt¼ ts
-
hvitløkspulver1 klype
-
varmrøkt laks i flak100 g
-
sitron delt i båter, til servering2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
937 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
1409 kJ /
340 kcal
Λιπαρά
27 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Jul med Thermomix®
20 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDetoxsalat
Καμία βαθμολογία
Eksotisk fruktpudding
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Bruschetta med bønnepålegg
Καμία βαθμολογία
Avokadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Djevelegg
Καμία βαθμολογία
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Καμία βαθμολογία
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Καμία βαθμολογία
Asparges-og mangosalat
Καμία βαθμολογία
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Καμία βαθμολογία
Kjøttpaier med rosmarin
Καμία βαθμολογία