Laks- og avokadoterrine

Laks- og avokadoterrine

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
8 porsjoner

Υλικά

  • røkelaks i skiver
    400 g
  • gelatinpulver (1 x 12 g pakke)
    2 ½ ts
  • vann, kokende
    120 g
  • kremost
    500 g
  • gressløk, fersk finhakket
    2 ss
  • havsalt
    3 klyper
  • malt svart pepper
    5 klyper
  • avokadoer delt i biter (ca. 240 g)
    2
  • sitronsaft, ferskpresset
    10 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • hvitløkspulver
    1 klype
  • varmrøkt laks i flak
    100 g
  • sitron delt i båter, til servering
    2

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 340 kcal / 1409 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 937 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων