Revet rosenkålsalat med bacon og tranebær

Revet rosenkålsalat med bacon og tranebær

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 porsjoner

Υλικά

  • baconterninger
    200 g
  • "extra virgin" olivenolje
    80 g
  • tranebær, tørkete
    100 g
  • gresskarfrø
    60 g
  • hvitløksfedd etter smak
    1 - 2
  • sitron tynne strimler av skall og 25 g saft
    1
  • sherryeddik
    20 g
    rødvinseddik
  • honning
    40 g
  • dijon sennep
    1 ss
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • rosenkål trimmet, delt i to hvis de er store
    500 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 389 kcal / 1614 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 18 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 423 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων